KJEMPE STOLT AV LAGET MITT

YEAYY!!  Nå er jeg hjemme igjen fra turnering, har fått dusjet og spist litt mat. Ligger nå på sofaen med turban på hodet og er så sliten. Kunne sovnet nå, men jeg må ordne meg, skal ut med Trine ikveld.  MEN... over til det gøyale! Moss har spilt kjempebra under dagens lagspill, og vi vant 8-2 over Haugerud og 6-4 over Sandefjord! Hurreay! Som lagleder er jeg kjempestolt av gjengen jeg hadde med meg. Superflinke folk! Moss var også arrangør for dagen, og det var da min oppgave. Det har også gått veldig bra! Så nå ligger vi på 5 plass i 1.divisjons serien! YEAH!

Under turneringen kom det et par fra Klinikk for alle. Fysioterapeut, muskelterapeut og slikt. Jeg gikk bort og spurte om de ville se litt på nakken min og ryggen min. Etter litt knekk og knaing, fikk jeg beskjed om at jeg virkelig må jobbe med dette. Jeg har fått en skade i nakken, og den satt godt fikk jeg vite. Hos meg så sitter det i høyre nakke og skulderblade, brystmuskelen min er altfor stram og en øm og stram korsrygg. Jadda!! Jeg fikk vel 45 minutter med diverse behandling og til slutt satte de på meg noen muskelteip som jeg skulle spille med resten av dagen. Den fungerte skal jeg si dere! Shit, sånn må jeg skaffe meg.


Sånn ser teipen ut jeg fikk på idag, fungerte kjempebra!


SUPER lagkampdag i Oslo. Nå skal jeg snart begynne å ordne meg og dra til Trine. Vi skal en liten tur på byen idag, blir hyggelig :-)


Hva har du gjort idag?
Har du prøvd slike teip før? 

3 kommentarer

Charlotte

06.04.2013 kl.19:55

Kos deg masse i kveld(:

mylifeastrixy

06.04.2013 kl.22:57

Lyst og gi din mening på det nyeste innlegget mitt? :) Det handler om Linkerunde/ ukensblogg, men jeg trenger flere meninger før jeg slipper denne ide'en løs :)

Takk på forhånd.

Hobby bitch

08.04.2013 kl.07:11

gratulerer med seier! :D Kinesiotape heter den flott tapen der, den blir brukt på alt fra væske i kroppen til muskler. Den er herlig og har hjulpet meg mye med muskler i kroppen osv...

Skriv en ny kommentar

hits