INSTAGRAM

Hei igjen, jeg titter en liten tur innom :-)

 

Min forrige instagram profil ble slettet, der hadde jeg mange av mine blogglesere. Jeg har opprettet en ny instagram profil og ønsker veldig gjerne at dere som ønsker å følge meg og mitt, Følger min nåværende profil. Savner bloggingen litt, men jeg absolutt ikke tid i verden til det. Derfor er instagram er lur idè. Der er jeg som regel hver eneste dag med et nytt bilde.
Til dere som ønsker å følge meg på instagram her er mitt navn.. Kanskje vil jeg følge deg også :)

#IDACHRISTINPE

2 kommentarer

Lina - KONKURRANSE

09.09.2013 kl.10:58

Kjempe pen blogg du har laget! :-) Jeg blir veldig inspaired når jeg besøker denne. Men du! Jeg har akkurat blitt med i en utrolig konkurranse hvor du kan vinne en reise! Vil du ikke være med du og?

Linda

13.10.2013 kl.10:40

Halo!!!!!! Før jeg sier noe annet at dennne bloggen er den kuleste bloggen på hele blogg.no, ingen løgn! Jeg må bare si unnskyld for at jeg ikke har skrevet komentarer før men noken gannger så er man børe litt søvnig å så glemmer man det. Jeg ser nemlig at det er sykt mange sleme som lager og komenterer. Jeg har selv opplevd freke kommenterer når jeg hadde bloggg. Det var veldig vondt. Jeg håper dypt at du ikkje får noen dume kommenterer og at du får sinnsykt mange flere kjekke kommentarer. Siden jeg ikke lenger har bloggg tennkte jeg å bare poste en link til en quiz som jeg akkurat har meldt meg på. Premmien er et gave kort. Jeg håper veldig mye at jeg viner, men hell så håper jeg at du skal! Det hadde vært veldig koselig om du prøvde den!

Skriv en ny kommentar

hits