Ida-Christin Pedersen -
Forside Add meg Om meg Kontakt

JEG HAR VÆRT PÅ SENKVELD

Heisann!

Igår hadde jeg en veldig fin dag sammen med min gode venninne Ida i Oslo. Vi tok buss fra Moss kl 11, og var i Oslo til kl 12. Først var vi innom hennes skole i Oslo for å ordne noen ting. Hun går på Markedshøyskolen som ligger i Karl Johan. Etter dette dro vi på Fridays og spiste en bedre lunsj. Etter lunsj gikk vi rundt i mange butikker og tittet, og jeg kjøpte meg en genser. Vi var fremogtilbake i Karl Johan, Oslo city og By porten. Haha! Etter mye trasking rundt nærmet klokken seg avreise til Nydalen for å dra på Senkveld. Senkveld skulle egentlig begynne kl 17.00, men de var litt forsinket der inne, så vi måtte vente i minst 30 minutter til. Det ble greit varmt i den køen, jeg med boblejakke på og skjerf. Hah! Ida og jeg var veldig heldig, fordi vi stod nesten helt først i køen, så vi fikk de beste plassene foran. Første rad i midten! Helt perfekt!

Han som var konfransier for Senkveld, han som skulle holde publikum igang sto rett foran meg og Ida, så vi var med å snakka og hadde det kjempegøy! Gjelder å være litt frampå. Så kom Nilsi, for å holde publikum igang mens vi ventet på at alt skulle bli klart. Han sto også foran oss, der vi satt. Det likte vi!
Det var noen flere fra Moss i studio, som Nilsi pratet med. Og da sier jeg til Nilsi; "Vi er også fra Moss" 
Da kom han bort til oss og snakket med oss, og Ida ble sååå flau vetu. Men jeg pratet med Nilsi og fikk folk til å le. Haha! Det var veldig morsomt!   


Vi sto i kø for å ta bilde med Senkveld gutta, måtte jo få noen bilder. Da det var min tur til å ta bilder, husket Nilsi meg og sier; "Det er hu fra Moss jo!" Ååååh, han husket meg, hehe. Kjemoe koselige gutter dette her altså, pratet endel med dem.


Ida var veldig fornøyd, som fikk lov å stå vedsiden av Nilsi! Hennes store kjærlighet! Eller..... våres alle store kjærlighet!Jeg ble ikke noe fornøyd med de første bildene som ble tatt, så jeg gikk tilbake igjen og spurte om jeg kunne få ta noen nye bilder med gutta, og det fikk jeg. Da kommer det noen gullkorn fra Harald; "Jasså, ble ikke ho Ida fra Moss fornøyd nok?" Haha. Nei....
Pratet enda litt til med gutta og fikk noen nye bilder med dem, hihih :-) Gjelder virkelig å være litt frampå!

Søte guttær!


Har du vært på Senkveld før?

 

 • Justin Bieber - haha!

  Å gud, jeg er glad for at jeg ikke er 15 år og superfan av Justin Bieber nå. Det er jo bare totalt kaos og rot overalt. Er så glad for at jeg ikke liker Justin B, på den måten som veldig mange andre jenter. Justin er i Oslo og synger nå på Operataket, det er tusenvis av hylende jenter som griner, skriker, dytter hverandre og bare klikker helt! Altså, ALLE kan ikke være foran ved scenen og se han, noen må stå bak også. En jente måtte skjæres ut fra trappen opp til Operaen, hun satte fast benet sitt. Politiet klarer ikke holde styr på alle de hylende jentene, og hele dette arrangementet er dårlig. Ingenting som er planlagt! Da blir det kaos da!
  Først så tror de at han kommer på Grand Hotel, men plutselig var han på et helt annet hotell. Da går det rundt for mange jenter, og de løper og hyler og klikker verre.
  Shit as!

  Er det bare meg som ler litt av dette maset?

  Jeg skjønner at han er en skjønn gutt med en fantastisk stemme. Vi har alle skjønt at det er fenomenet som gjelder, så kommer musikken i andre rekke. Men hva er det som egentlig gjør at en gutt på 18 år klarer å fange hjertet til millioner av jenter, er helt sykt!
  Han kom fra en fattig familie, lagde en sangvideo og postet den på Youtube, etter den ene videoen ble han fanget opp og noen dager senere var han verdenskjendis. Nå er han søkkrik og elsket av millioner!

  Jaja, nok om dette! Jeg bare ler av alle videoer som er lagt ut på VG, alt jeg leser og alt som har skjedd idag. Haha!

  Hva mener dere?

   

   

   

 • Victoria's Secret

  Se så pene dem er! Sykt!

 • Hvem toppbloggere leser jeg?

  Jeg har fått spørsmål om jeg kan skirve hvilke toppbloggere jeg leser. Det er helt i orden det, en enkel sak. Jeg er ikke flink til å lese andres blogger, men er innom utrolig mange iløpet av en dag.
  Men jeg har noen faste bloggere jeg er innom hver dag.


  Caroline Berg Eriksen  //  Fotballfrue.no
  Ida Wulff   //   Idawulff.no
  Anna Edwin   //   Annais.blogg.no
  Linni Meister   //   Linni.blogg.no
  Andrea Badendyck   //   werun.no/andreabadendyck
  Ida-Christin Pedersen   //   Idachristin.blogg.no   ( :D )

   

  Leser vi noen av de samme?
  Har du noen andre gode blogger å anbefale meg?

 • Paradise hotel på TV3

  Paradise hotel kommer nå på tv igjen. Mandag 12 mars kl 21:30 på TV3.
  Triana skal være programleder og det kommer mange deltagere.
  Jeg har sett på paradise de siste 3 årene, så jeg kommer nok til å følge med på denne også.
  Jeg ser på det fordi det er reality, det er fun! Ler av alle de syke folkene som er med.

  Hva syns du om paradise?
  Skal du se på det?

 • Marilyn Monroe

  Celebrity Quotes #2 | Just Quotes welcome! littlemissjuicy                
     Untitled | Flickr - Photo Sharing! Dream until your dreams come true.
          //  Weheartit

  I love her ♥♥

 • Sophie Elise - toppbloggeren

  Sophie Elise 16 år fra Harstad.

  Jeg er innom hennes blogg hver eneste dag, for å si det rett ut. Jeg må si jeg digger den jenta! Det er mange av dere der ute som hater henne eller som syns hun er teit eller stygg. Men jeg syns hun er sykt rå! Hun tør å by på seg selv, tør å drite seg loddrett ut for folket. Det er mange som skulle ønske de var henne, jeg er desverre ikke en av dem da. Jeg er godt fornøyd med meg selv. Men hun har en flott kropp, et utrolig søtt smil og virker som en god og ordentlig jente. Selv om kanskje ikke dere folk der ute kan se det. Jeg er ingen menneskekjenner eller bloggkjenner, men jeg kan se at hun er god innerst inne. Senest istad la hun ut en sangvideo, og jeg ble veldig overrasket. Hun synger jo som en drøm, utrolig fint å høre på.

  hun viser seg frem som en blond barbie, men det syns jeg bare er drit kult! Hun tør virkelig stå frem og være en jente du fort kan le av. Hun digger seg selv, og digger at dere ler av henne. Jeg ler mye av henne , men mest Med henne. Videoene hun legger ut får deg fort til å le, får deg fort til å kommentere og får deg ofte i godt humør.

  Jeg er en helt vanlig blogger, som leser andres blogger og jeg syns Sophie sin blogg er helt klart kul!
  Sophie er også en helt vanlig jente som blogger, slik som alle oss andre. Hun viser frem outfit, sminketips, sin hverdag, trening, video og mye annet kult!  Ingen grunn til å se ned på henne! Hun er tøff!  Tør å drite seg ut, det er døds kult!

   

  Jeg digger deg! Du er RÅ!!!

   

  Er jeg den eneste som digger henne, eller er det fler der ute?
  LIKE  or   DISLIKE  ??

 • Hotel Cæsar (in my heart)

  Dere aner ikke hvor glad jeg er for at Hotel Cæsar er tilbake på den gigastore tv-skjermen min. Å gud! Jeg har sett på Cæsar helt siden det startet i 1998, og helt siden det har jeg vær avhengig! Noenganger har jeg kjøpt Sumo, bare får å se gamle og nye episoder. Nå i sommer satt jeg å så på 4 av de nyeste høstepisodene. Jeg bare måtte, klarte  ikke vente!  Begynner å bli skummelt, jeg er FOR avhengig av Cæsar. 
  Er dere glad i Cæsar eller avhengig av det?

  Jeg håper og tror Cæsar vil fortsette å sende mange fler episoder. Cæsar kan bare ikke slutte, da har jeg ingen GOD serie å se på! Jeg ser jo selvfølgelig på frustrerte fruer og Grey's. Men dem to kan ikke måle seg med Hotel Cæsar.


   

  Ser du på Hotel Cæsar?

 • Ligner jeg på Tine Valle fra Paradise H?

  Jeg forstår det ikke.... Noen av mine venner mener jeg ligner på Tine Valle fra Paradise, etter at jeg farget håret mitt så blondt. Jeg ligner kanksje på håret, men resten ligner ikke i det hele tatt da.

  Det var det første de sa, når de fikk se bildet av meg..

  Hun er drit lav, har sykt langt hår, prater med musestemme, har giga sillikon pupper og er lite pen.
  Jeg er høyere enn henne, har ikke så langt hår lenger, har en normal og vanlig stemme, har små pupper og ser greit normal ut. Vil jeg velge og si om meg selv i forhold til henne.
  Med en gang jeg la ut bildet av meg på gresser (se under) Sa to av mine venner at jeg ligna på Tine. Skjønner ikke..!

   

  Hva syns du, kan du se noen likhet?

   


  


  Jeg kan ikke se en likhet! Det eneste er håret.

   

  Hva syns du?

  

 • JULIA NYLAND - MED NY BLOGG

  Toppbloggeren Julian yland har sluttet å blogge hos blogg.no. Hun har nå fått seg sitt eget domenet i samarbeid med blogit.com , og skal  nå starte med "den nye bloggen sin". Den nye bloggen hennes skal bli en helt ny verson av hennes gammle blogg. Nå skal hun starte på nytt med blanke ark.
  Besøk den nye bloggen hennes HER.

  Julia tar steget videre fra blogg.no.

   
  Jeg digger både bloggen og bloggen hennes. Jeg må si att jeg har blitt fast leser av hennes blogg. Selv om hn har sluttet i blogg.no kommer jeg så absolutt til å fortsette å lese bloggen hennes!  Stå på Julia, du rokker!  :-)

   

   

  Hva syns du om at fler å fler av topp bloggerne slutter i blogg.no og nå får sitt eget domenet?
   - Leser du Julia sin blogg?

 • JAA9 & ONKLP konsert

  Heihei alle søte små!
  Igår ble det gjort en rask vri, jeg skulle jo egentlig bare sitte hjemme og slappe av med tv og godis. Men så fikk jeg en tlf fra en venninne som ville ha meg med ut på konsert. Så jeg hoppet i dusjen, skiftet og dro avgårde med taxi til henne. Sminket meg og ordnet resten der. Så hadde vi jentevors.. Det er alltid kult!

  Konserten vi skulle på var JAA9 & ONKLP på TivoliAmfi i Moss. Det var en helt grei konsert, med mye bra musikk. Men når det kommer til oppmøte av Mossingene er ikke det mye å skryte av. Menmen, gutta var fornøyde.  Min venninne kjenner han som har satt opp denne konserten så vi var backstage med gutta etter konserten.  


  Billetten.. Jeg kom til konserten rundt kl 00.00  og jeg fikk billett nr. 50. Det viser at antallet er FÅ. Dårlig oppmøte, usj det er dårlig!!


  Her har vi gutta. Jaa9  &  Onklp, med deres DJ i bakgrunnen.  Noen kamerater av Mats, som jeg hang med resten av kvelden.   Martin, Simen og Viktor.  "  Du ser dem har hus, du ser dem har bil
  Du ser dem bare glir forbi
  Du kan se de har jobb, og at de aldri har fri
  Du ser dem bare glir forbi
  Du ser dem har kids, du kan se dem har et liv
  Du kan se dem bare glir forbi
  Du kan se de har alt, det vi driter så i
  at vi lar dem bare glir forbi  "
  Partfactor på 1000.  Jeg var i fin form, det skal jeg love dere!  :-)   Backstage med gutta etter konsert.  Her står jeg med Pumba.  Han er også en rapper,  og trådde opp med noen sanger.
  Wooop  Woop!! 

  Jeg hadde en veldig fin kveld! Angrer ikke på at jeg dro dit.  Det er ikke ofte jeg er på konsert, så er jo greit å få med seg noe når jeg har tid til det. Igår hadde jeg veldig bra tid, så det var bare å hive  på seg festklær og begynne å drikke.  Gooodie  :-)

  Har du vært på konsert med disse gutta før?

   

   

   

   

 • grønnsaker med tzatziki og Kiwireklame

  Snart begynner Hotel Cæsar, farmen og Paradise Hotel, noe jeg virkelig følger med på! Ikveld skal jeg være litt sunn samtidig som en liten oreokjekspakke vil dukke frem blandt alt det sunne.  Planen min er å spise sukkererter, gulerøtter og agurk dyppet i tzatziki.  Mmmh.


  Jeg er nødt til å begynne på det sunne liv, jeg merker at kroppen begynner å gå en annen vei nå. Etter at jeg flyttet for meg selv, har jeg gått opp 6 kg, og det er ikke bra! Jeg er skuffet over meg selv nå. Imorgen skal jeg begynne å trene litt igjen. Nå skal jeg trene hver tirsdag, og kanskje noen torsdager. Jeg spiller badminton.
  Jeg har fått litt rundere former i ansiktet, usj.. Nei, nå skal jeg slutte å klage over meg selv. Men er så kjipt når jeg vet at hvis jeg spiser mer crap-mat så blir det større kropp. Ikkebra - ikkebra!!
  Vet ikke om dere ser det jeg, men jeg har faktisk klipt meg i helgen. Klyppet ikke mye, men fikk vekk slitte tupper og fikk klyppet håret litt opp. Nå er håret mye enkele og jobbe med, før hadde jeg mange floker. æsj.  Men nå er det bedre   :-)

   

  Over til TV. Dere har nok sett Kiwi reklamen som går på tv nå for tiden. Jeg liker å skryte litt, da jeg kjenner enkelte *kjendiser*. Mannen på reklamen heter Arild Steine, han er i familie med Tommy Steine og begge disse karene er jeg så heldig å ha blitt kjent med.  Det er alltid kult å kjenne noen kjendiser.
  Tommy kjenner jeg gjennom vennepar av familien.
  Arild ble jeg kjent med på Rhodos i 2008, da vi alle var der sammen! Han er en kjempe hyggelig og morsom fyr med en flott og hyggelig familie. 
  Arild Steine, mine kamerat  :-D

   

   

  Kjenner du noen av disse to karene?

        Spiser du mye søtt og crapmat som legger seg? 

  Har du tips til sunne matretter og snacks?

   

 • VOE SKAL BLOGGE IGJEN - I MORGEN

  Superkjendis bloggeren VOE  gjør comeback. Ut ifra hva "God Kveld Norge" vet så er hun tilbake med bloggingen  I MORGEN.
  "Nå er hun klar for å entre bloggscenen igjen, og gjør comeback på en helt ny plattform. Blogit.no er navnet på den nye nettsiden, og domenenavnet eies av Nerengs storebror Eirik (20)."

   

  Blogger Emilie Nereng alias 'Voe' (Foto: Lien, Kyrre/Scanpix)

  Vi får se om hun takler det denne gangen da! Mobberne og de andre som slenger dritt vil jo ikke gi seg. Det kommer til å komme mye mer, men hun er vel forberedt på det. Vi får bare håpe hun klarer det denne gangen da!

  Så til dere som slenger dritt til henne, det er ikke vits! Det viser bare ren missunnelse, så er ikke vits!

    

  Hva sier du til at hun skal begynne  å blogge igjen?? 
   - Er det BRA eller er DÅRLIG?  - Hvorfor?

 • Ida Wulff har siste ordet

  Ida Wulff har nå fått seg en flott jobb, der hun skriver  siste ordet i DET NYE. Hun er blitt den faste spaltist. Hennes første spalte kom ut 4.mars, noe hun er veldig stolt over.

     Jeg leste nettop det hun har skrevet og likte det veldig godt, hele teksten var rett og slett morsom og kreativt formulert. Ida Wulff er utrolig flink til å skrive! Hun har god grunn til å være stolt over dette!

  Hun har nådd frem til mange mennesker med denne spalten sin, inkludert meg selv. Skal ærlig innrømme at jeg gleder meg veldig til hennes neste spalte kommer ut!

  Her er innlegget hennes med innhold av spalten hun har skrevet.

   

   

  Har du lest spalten til Ida Wulff?

  Hva syns du om det hun har skrevet?

 • VOE, BLOGGE IGJEN - hva tror du?

  Voe skal være med på Senkvled i kveldens program, der skal hun snakke om livet etter bloggingen og hvorfor hun sluttet å blogge. Hun kommer nok til å fortelle om alle de frekke og stygge kommentarene som er gitt henne. Hun er sliten og har ikke taklet presset, det er ikke rart. Hun er 15 år og blir superkjent så fort. Og når hun i tillegg ved siden av all kjendishenten skal bli rakket ned på med stygge og nedverdige kommentarer. Kanskje hun rett og slett er for ung for denne kjendisbransjen?

   

  - Jeg håper på èn måte at hun får tatt igjen med alle de frekke leserne hun har hatt, med at hun nå er så mye i media. At dette kan hjelpe henne tilbake igjen. Hun har vært veldig mye i media den siste tiden nå, etter blogginga. At hun kan ta rotta på dem som har rakket ned på henne. Hun har jo vært med på Happy Day med Jan-Thomas og nå i kveld stiller hun opp på Senkveld. Mediene står i kø for å få Voe til programmene sine, de tjener jo selvfølgelig på det. Voe er en utrolig kjent person som mange vet om, og når hun først er med i et program, tjener mediet på det.


  Fra  Happy Day.

   

  Saken som gikk om hennes drikkebilder begynner å ligge død, selv om jeg fremdeles syns hun har driti på draget med de bildene. Menmen, den saken har jeg skrevet om i et annet innlegg. Ligger under kategorien "kjendiser".

  Hun er fremdeles et forbilde for mange, selv om bildene med drikking har dukket opp. Men det er også mange som har fått et annet syn på henne etter dette og etter alt hun har sagt om det.
  Jeg blåser fullt i hva Voe bedriver dagene sine med, hun er en helt vanlig jente som alle oss andre (bare mer kjent). Hun kan gjøre akkurat hva hun vil.

   

   

  Voe er fremdeles en Stor jente selv om bloggen hennes nå ligger død. Bare vent, snart er hun tilbake igjen. Media vil ha henne tilbake på bena igjen, det kommer nok til å skje en dag!

   

   

  Hva tror du?  Kommer hun tilbake med bloggen igjen?

  - Hva syns du om alt styret med drikkebildene?

  - Er hun fremdeles et godt forbilde.. Hvorfor / Hvorfor ikke ?

   

 • DEN STORE REISEN PÅ TV !!

  Hver lørdag på NRK1 kl 21.25  går "Den store reisen" Jeg vet ikke hvor mange av dere som ser på det, men det handler om 3 familier som har blitt plukket ut til å reise til et sted de ikke vet om. Dem skal altså leve som de menneske de kommer til. Og dem skal være i sitt fremmende land i 3 uker. På flyplassen får dem vite hvor dem skal dra til. Selvfølgelig er det en stor opplevelse, men mye ekle ting dem skal gjennom.

  Jeg ser på dette hver lørdag, syns det er utrolig gøy og spennende. Det er ekstra spennende fordi jeg kjenner netopp denne familien på bildet over. Eller, nærmere sagt: jeg kjenner gutten helt til høyre på bilde. Han er en veldig god venn av min venninne. Familien Walbeck.  Espen Lande Walbeck.

  Om jeg ikke hadde kjent han, ville jeg nok ikke sett på programmet. Men det er faktisk veldig gøy å følge med nå som jeg kjenner han.

   

  Kjenner du noen som er med i dette programmet? Ser du på dette programmet?

 • Teri Hatcher

  Jeg digger rett og slett stilen til Teri Hatcher, akkurat hva jeg kunne gått med.  Bytter gjerne ut garderoben med denne stilen. Har vel noe av dette fra før, men: "mye vil ha mer"  :)

  Hvs syns du om stilen hennes?


 • dagens snakk - Linni Meister

  Nå begynner jeg med noe nytt, nemlig "dagens snakk". Da vil jeg både vise frem positive og negative sider av alt mulig. Idag blir det første innlegget med denne typen, og jeg vil gerne snakke om søte Linni Meister i mitt første innlegg.


  Linni Meister, 24 år, modell og popstjerne. Gift med Bernhard Berntzen og de har lille søte Dennis sammen. Linni er en veldig søt jente fylt med mye glede og sprell. Hun er en tøff jente som blir med på det meste. Linni har nettop giftet seg i all hemmelighet, under en privat seremoni i Las Vegas. 

  Jeg er stor fan av Linni, jeg syns hun er supernydelig. Jeg vet det er mange som ikke liker henne pga. puppene / kroppen / stemmen / holdningen  osv.. Men jeg syns hun er nydelig. Det er ingen vits å dømme henne, hun er den hun er og hun er kjempesøt. Jeg følger ofte med på bloggen hennes, det er så utrolig spennende og se hva hun driver med og hva hun skriver om.

  57453-1-1281017369853.jpg
  Se på henne, hun lyser opp gaten. Nei, jeg syns Linni er en kjempe jente, uansett hva hun gjør. Hun er rett og slett skjønn. Blid hele tiden og sprer godheter rundt seg. Supersøte Linni :)


  Besøk bloggen til Linni HER


  Hva syns du om Linni Meister?
 • fargene flyr  Har noen lagt merke til neglelakken til Margrethe på barne tv? Den er slik som på bildene, er det ikke kult? Jeg syns det ser funky ut, stilig med så mange forskjellige farger. Min mor og min lillesøster prøvde dette i går. Se hvordan det ser ut, kjempe stilig. Syns jeg da.. Én liten ting til:  barne tv er forresten kjempe kult!!! :)

  Hva syns dere?  Vi kjøpte 6 forskjellige farger på Cubus idag.. Og tok på alle sammen!

  Margrethe fra barne tv. Legg merke til fargene på neglene hennes :-)


  Hva syns du, ville du gått slik som dette? • hits